Dit zeggen mijn klanten

Dit zeggen mijn klanten


Nieuwsgierig wat anderen vinden van mijn tekeningen? Hieronder vind je reacties van tevreden klanten.

"Marjon heeft prachtige tekeningen gemaakt over de Tozo en het Bbz, en ook de mooie vergelijking tussen deze 2 regelingen. Marjons tekeningen staan in de handreikingen die Stimulansz in opdracht van SZW en PPO heeft geschreven. Heel knap hoe ze met ‘simpele’ symbolen plus een paar woorden ingewikkelde regelgeving uitlegt. Ik vind de samenwerking met Marjon erg prettig. Ze werkt snel, nauwkeurig en doet wat ze afspreekt. En ze weet zelfs van een vage opdracht (‘kun jij bij deze tekst die half af is alvast ergens een tekening over maken?’) tot een concreet en geweldig mooi resultaat te komen. Dat is de kracht van Marjon!"


Annemieke Wildenburg, redacteur/trainer/adviseur

Stimulansz

"Marjon is een vakkundige tekenaar die complexe zaken heel goed inzichtelijk maakt met haar heldere tekeningen. Ze vraagt goed door, zodat ze zeker weet dat ze het begrijpt voordat ze aan de slag gaat met een tekening. Ik werkte samen met Marjon aan een best lastige opdracht voor het ministerie van Sociale Zaken. Het was een hele prettige samenwerking, met een prachtig resultaat!"


Marèse Peters

Tekstschrijver met hart voor de overheid, Tekstbureau Streep

"Marjon maakt met haar bedrijf MarjonTekent.nl regelmatig tekeningen voor mij. Wat zo fijn is dat je bij haar met een half idee kunt aankomen en dat zij er een hele tekening van maakt. Het wordt daardoor niet alleen begrijpbaar voor mijn klanten maar ook helderder voor mezelf. Daarnaast hou ik van haar Agile manier van werken. In het proces om tot het perfecte plaatje te komen, deelt zij elke keer een tekening die nog niet af is maar wel ver genoeg om over verder te praten. Door deze werkwijze heb je vaak in 2 a 3 korte updates het perfect plaatje. Zij is dus niet alleen flexibel en analytisch sterk maar ook nog eens snel."


Conrad van Pruijssen

Adviseur Programma Toekomst Gegevensuitwisseling Werk en Inkomen

Auteur boek De Gelukkige Leerkracht

"Marjon heeft het vermogen zeer complexe processen snel te begrijpen en dat begrip om te zetten in tekeningen, zodat veel meer mensen het kunnen gaan begrijpen. Top Marjon, dat je voor ons een gebiedsontwikkelingstraject in begrijpbare beelden hebt vormgegeven!"


Norbert Mulder, projectmanager

Gemeente Deventer

"Ik heb Marjon als collega-jurist leren kennen als ter zake kundig, snel van begrip en vooral ook prettig in de omgang. Diezelfde kwaliteiten waren aanleiding om Marjon tekent te vragen om het Inlichtingenbureau te helpen met het in beeld brengen van onze dienstverlening. Ik ben erg blij met de wijze waarop Marjon het proces heeft vormgegeven, daardoor ontstond er zelfs intern meer duidelijkheid. Het is uiteindelijk het resultaat dat telt: dat is tot onze volle tevredenheid opgenomen in het Jaarplan 2020 van Stichting Inlichtingenbureau."


Jan-Peter Bergfeld, functionaris gegevensbescherming en bedrijfsjurist

Stichting Inlichtingenbureau

"Van Marjon krijg je cadeautjes!


Toen Marjon nog als juriste werkte, kon ik bij haar terecht met juridische en privacyvraagstukken. Wat mij toen al opviel is dat Marjon ingewikkelde materie heel snel kan platslaan tot de kern. Zelfs de ict-wereld en de brede en complexe ketenvraagstukken binnen de SUWI-keten weet ze tot de essentie te herleiden.


Vanuit haar huidige functie als tekenaar, heeft ze mij wederom op weg geholpen door in haar tekeningen te laten zien hoe we de inwoner centraal stellen en wat hierbij komt kijken. Ook maakt ze visueel wat we binnen het programma hebben geleerd en wat we meenemen naar een volgende fase.


Hierbij helpt het ontzettend dat Marjon kennis heeft van recht, privacy en beveiliging, ketensamenwerking, ict én dienstverlening en zo goed kan meedenken. Dit krijg je er als cadeautje erbij!"


Nora Otto, senior beleidsmedewerker Informatievoorziening Werk & Inkomen

Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)