Dit doe ik

Dit doe ik

Op deze pagina vind je een aantal van mijn tekeningen. Ik kan niet alle tekeningen laten zien omdat ze vaak over vertrouwelijke interne processen of besluiten gaan.


Bij alle tekeningen denk ik mee over de inhoud zelf, hoe de onderdelen zich tot elkaar verhouden en wat de kern is.

 

Klanten van mij zijn:


  • Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG)
  • VNG Realisatie
  • ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
  • gemeente Deventer
  • Stichting Inlichtingenbureau

Benieuwd hoe ik jóu kan helpen om je verhaal te vertellen?

Bel (of app) 06 2883 0295 of mail naar info@marjontekent.nl!

Een paar voorbeelden:

Voor het Programma Verbinden Schuldendomein maak ik tekeningen die helpen om de wetswijzigingen op het gebied van schulden uit te leggen aan gemeenten.  Hieronder een paar voorbeelden:

De Tozo: gemeenten bieden van maart 2020 tot en met juni 2021 een lening en uitkering aan zelfstandigen die in financiële problemen komen door de Coronacrisis. Deze tekening is eind maart gepubliceerd op de landelijke pagina van de VNG, als onderdeel van informatie over de Tozo-regeling.


Ook heb ik tekeningen gemaakt voor de Handreiking Tozo.

En speciaal voor ondernemers is er ook een "folder", waarvoor ik de tekeningen heb gemaakt. De teksten in deze folder zijn van Marèse Peters, tekstbureau Streep. Een vakvrouw én prettig om mee samen te werken! Er staat een hele serie tekeningen in de folder. Nieuwsgierig? Klik op "folder" hierboven.

Voor de Informatiebeveiligingsdienst van de VNG heb ik het privacyspeelveld in beeld gebracht voor de Dag van de Privacy 2020.

Deze tekeningen heb ik gemaakt voor Stichting Inlichtingenbureau, voor het jaarplan 2021. De hoofdlijnen van haar dienstverlening staan erin. Er horen nog vier andere tekeningen bij, waarin ik de vier aandachtsgebieden aan de rechterkant verder uitwerk. Ik heb er eentje op deze pagina gezet.

Contact

 

Buitenhof 89, 1354 GP Almere

info@marjontekent.nl

(06) 2883 0295

KvK 72552212

Marjon tekent

Linken? Welkom!Of volg me op Instagram:

De zakelijke kant

 

Privacyverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren